Uppdaterat program! Almedalsveckan 2018

Efter Sveriges framgångar i fotbolls-VM så anpassar vi SVCA:s Almedalsprogram. Minglet som skulle börjat kl. 17:00 startar nu istället 15:45 där vi visar Sveriges match mot Schweiz – när fotbollen är slut fortsätter vi minglet med panel och pitchar enligt plan.

Seminariet 15:45 utgår men den tilltänkta panelen bestående av Larry Söder, Riksdagsledamot, Kristdemokraterna, Johan Bygge, Senior Industrial Advisor, EQT Asia, Roger Leijonqvist, Rådgivare till Tritons fonder, Triton, Fredrik Fexe, Vice vd och strategichef, Business Sweden och Sofia Fölster, Riksdagsledamot, Moderaterna kommer delta i ett kort uppsnack om hur viktigt är internationellt kapital för det svenska välståndet och hur går det i fotbolls-VM?

Ett framtidssäkrat Sverige – hur kan private equity bidra?

3 juli, 14:30-15:15 Sjöbergs bakgård, Strandgatan 18, Visby

Allt mer politiskt fokus riktas mot hur samhällsekonomin påverkas av digitalisering, robotisering och tjänstefiering. Samtidigt behöver företag kapital för innovativ utveckling. Hur kan private equity bidra till att framtidssäkra Sverige?

Mer information finns här.

Almedalsveckans investerar- och entreprenörsmingel

3 juli, 15:45-18:45 Sjöbergs bakgård, Strandgatan 18, Visby

Det är med glädje vi bjuder in dig till Almedalsveckans mötesplats och mingel för entreprenörer, investerare och beslutsfattare. Vi har laddat upp med fotboll, mat, dryck, spännande pitchar och inspirerande samtal om entreprenörskap, innovation och finansiering. Välkommen!

Endast inbjudna. Vänligen maila info@svca.se för mer information.

PARTNERS