33-listan – Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag – Lund

03
Mar
Lund
03 March 17:00 - 20:00

Flera av våra mest framgångsrika svenska storföretag startades en gång kring olika tekniska innovationer. På senare år har företag som Skype och Spotify stärkt Sverige som innovationsland. Men vilka är dagens nya teknikbolag som har potential att bli morgondagens börsjättar? För att ta reda på det har vi på tidningarna Affärsvärlden och Ny Teknik skapat vad vi anser vara den viktigaste listan just nu: “Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag“. Förutom den stora finalen i Stockholm den 14 april där de absolut hetaste företagen ska utses så åker 33-listan ut på turné genom Sverige – närmare bestämt till Linköping, Umeå, Göteborg och Lund. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt till något av stoppen på www.33-listan.se.

Ta chansen att mingla med entreprenörer, investerare och andra som brinner för innovation och teknik när 33-listan åker ut på turné. Innan den stora finalen i Stockholm den 14 april besöker 33-listan Linköping, Umeå, Göteborg och Lund. Det är kostnadsfritt att delta under kvällarna och du är välkommen att anmäla dig på www.33-listan.se.

Följ jakten på nästa svenska heta teknikbolag när 33-listan åker på turné.

Spotify, iZettle och Mojang är tre heta företag som tidigare varit med på 33-listan. Vilka företag får en plats på listan i år? Nomineringen är stängd men nu är det snart dags för årets turné innan finalen i Stockholm den 14 april. Ta chansen att medverka kostnadsfritt under kvällarna i Linköping, Umeå, Göteborg eller Lund. Läs mer på www.33-listan.se.

PARTNERS